Tre vanliga inredningsmisstag – och hur du löser dem


Bild: Henriette Hveide

Ett hem skall se bebott ut och vara inrett som om att det är någon som bor i det och inte bara vara ett hem som ser för perfekt ut. Men det finns en del vanliga inredningsmisstag som många har i sina hem som lätt kan åtgärdas.  

1.För mycket saker på vardagsrumsbordet. Ett bord som har för mycket saker på sig ger ett rörigt intryck.

Lösning: använd askar eller förvaringsmöbler att lägga undan det som inte används.

2. För liten matta. Många använder en för liten matta under vardagsrumsbordet. Använder man en större matta som man både låter bordet samt de främre benen på soffan stå på ger detta ett mer elegantare intryck.

Lösning: köp en större matta.

3. Gardiner som inte hängs ända uppifrån taket. Hänger man inte gardinerna ända upp till taket ger detta en illusion av en lägre takhöjd. Hänger man gardinerna uppifrån taket skapar man upp ett luftigare intryck samt att man får ett intryck av att takhöjden är högre.

Lösning: köp gardiner som är längre så att de kan hängas högre upp samt att de räcker till för att nå ner till golvet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *