Hitta din inredningsstil i din garderob


Bild: Glimton

Många personer kan ha svårt med att hitta sin inredningsstil. Ibland kan mina kunder ha svårt att beskriva hur de vill att deras inredningsstil skall se ut. Om du har det här dilemmat kan du titta i din garderob för att se hur din inredningsstil ser ut.

Du kommer att hitta plagg som överensstämmer med din inrednings stil.På mitt kort ser ni att jag har en klassisk vit skjorta med svarta detaljer. Jag bär ett par svart klassiska byxor med ett mörkt skärp.

Om ni jämför med interiörbilden så ser ni att min stil passar in med inredningen. Gardinerna är vita och klassiska med svart detaljer. Det finns med detaljer som sticker ut i inredningen.

Min favoritinredning är den klassiska stilen med eleganta inslag.

Titta i din garderob och se om din stil är: klassisk, bohemisk, trendig, maskulin eller feminin. Har du lyckats att komma underfull med vilken stil du vill ha kommer du att få ihop din inredning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *