Byt ut dina prydnadskuddar

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 307139459_1114644419139028_4797017545475746199_n.jpeg

När man byter årstid är prydnadskuddar ett av de smidigaste sätten att förändra utseendet på din inredning.

Prydnadskuddar är perfekta att använda när du vill lägga till en färg, ett mönster eller en textur. Jordnära färger är perfekta för hösten. Du måste inte byta ut alla kuddar. Ibland kan det räcka att byta ut en eller ett par kuddar.

Vilken färg ska kuddarna ha?

Om alla dina befintliga kuddar är enfärgade, kan du lägga till en kudde med randigt eller rutigt mönster. Du undviker att få ett plottrigt hem om färger upprepas. Upprepa färgerna som finns på dina möbler och inredning. Då får du en harmonisk inredning. Har du en tavla som hänger i närheten av dina kuddar? Titta på tavlan och se om det finns någon färg som sticker ut. Låt oss säga att det finns en blå färg på tavlan som du tycker. Köp en kudde som har samma blå färg som finns på tavlan. Du kan även byta ut din gardin.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image.png

Använd en gardin som är något ljusare eller mörkare än din valda kontrastfärg. Nu kommer ögat att uppfatta färgerna som närbesläktade och du har nu knutit ihop din inredning på ett proffsigt sätt.

Stylings knep

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 307427753_616120223435124_1107008849184166559_n.jpeg

Du kan även ändra på din kuddlayout. Styla dina kuddar på ett annat sätt. ”Möblera om” dina kuddar och byt ut kuddfodralet så får du inredningen att kännas nyare.  Ta bort eller lägg till en kudde. Tänk på vilken storlek dina kuddar har. Använd en större eller mindre kudde. Varieras storleken på kuddarna så ”flyter” inte kuddarna ihop. Tänk på vilken typ utav innerkudde du använder. Dunfyllda kuddar gör att din kudde ser mer fylligare ut än polyesterstoppade kuddar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *