En blombukett med färg

Inomhus så föredrar jag vita blommor. Men ibland kan det vara kul att välja en färg som man inte brukar välja. Ett av de snabbaste sätten att liva upp ett rum, är att addera in en färg. En bukett färska blommor sätter pricken över i.

Enligt Feng Shui är blommor Chi och dessa behövs för att få en bra balans i ett rum. Blommor kan hjälpa till med att förbättra stämningen i ett rum. En studie från Harvard visade att deltagarna fick ett positivare humör, när de hade färska blommor i sina hem. Studien visade även att blommor på arbetsplatsen ökar produktivitet, kreativitet och minskar stress.

Tänk på höjden

Anpassa höjden på din bukett eller blomsterarrangemang dit du vill att blicken ska gå. En bukett som har en hög höjd kommer att rikta din blick uppåt. En bukett som har en låg höjd riktar din blick nedåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *