Kan man hänga upp tavlor på kaklet i köket?

Svaret är, ja!

Tavlor är inte bara till för: vardagsrum, hall och sovrum, de kan även användas i köket.

Det är alltid rogivande att ha något visuellt vackert att titta på oavsett om du hänger tavlan på väggen, lutar den mot kaklet eller till och med hänger upp tavlan på kaklet.

Kan alla sorters tavlor hängas i köket?

Nej, värdefull konst bör inte hänga i köket. I köket kan konstverk förstöras om de utsätts för fett eller ånga. Därför bör du välja konstverk som inte är för dyra.

Var kan en tavla placeras i köket?

Du kan placera en tavla på en hylla, lutad mot kaklet eller uppspikad på en tom vägg.

På samma sätt som du lutar en kokbok mot kaklet kan du även luta en tavla mot kaklet. Du kan enkelt byta ut motivet i ramen när du har tröttnat på det. Om du planerar att hänga en tavla nära diskbänken, välj oljemålningar eller akrylmålningar, undvik tavlor som är i papp eller som inte är inramade.

Hur kan jag fästa en tavla på kakel?

Undvik att borra i kaklet om du verkligen inte behöver det. Om inte tavlan väger för mycket kan du använda dubbelhäftande tejp, för att fästa tavlan på kaklet. På det här sättet kan du enkelt och smidigt få upp dina tavlor på kaklet.

Slutligen, för att få ännu mer effekt av dina tavlor kan du gruppera dem. Använd gärna matchande ramar – det skapar en känsla av ordnat lugn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *