Hitta din signaturfärg


Din signaturfärg ska vara förknippad med dig och vad du tycker om. Färg är ett viktigt verktyg. Färg kan användas för att kommunicera känslor och färg hjälper till att skapa den atmosfär vi vill ha. Färgen eller färgerna är det som definierar ditt hem. En bostad blir mindre plottrig och upplevs mer sammanhängande om man håller sig till ett par färger som får fungera som huvudfärger.


 
Ska jag måla ett helt rum i min signaturfärg?
Nej, du behöver inte måla ett helt rum i din signaturfärg. Du kan lägga till dekorationer, textilier, tavlor etc. i din valda färg. Väggarna kan ha en neutral färg som: beige, grå eller vit. Då kan du enkelt lägga till en färg som tar för sig och syns lite mer. Skulle du tröttna på din valda färg kan du enkelt byta ut dekorationerna eller textilerna.
Om du vet din signaturfärg kommer dina inköp bli lättare. Du köper bara föremål som har din signaturfärg eller någon neutral färg. Använder du ett par färger kan du enkelt flytta runt dekorationer eller textilier i ditt hus. Hade man använt olika färger i varje rum, är detta inte lika lätt. Om det är rum som ligger nära varandra kan du använda en färg, men du varierar nyansen på den. Dvs; du gör färgen ljusare eller mörkare.


Hur tar jag reda på vilken färg jag tycker om?
Du kan titta i inredningstidningar och riva ut de sidor som har en färg som du tycker om. Gå in på Pinterest och skapa ett galleri där din favoritfärg finns med.


Identifiera vad du dras till och vad du tycker om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *