Hur kan man snabbt få ett mysigt hem?

När man tänder ett ljus kan man snabbt förändra en inredning som verkar kal och steril till att kännas varm och ombonad.

Visst är det skönt med soliga dagar och en blå himmel. Men är det en molnig dag är det mysigt att tända levande ljus. Levande ljus har en stämningsfull effekt. Ljus har använts i många århundraden och oavsett årstid är det alltid vackert att se på.

Här ser du ett enkelt ljus arrangemang med:

*Skål

*Vatten

*Ljuskopp

*Värmeljus

*Blomma

*Glaskulor

Om du inte får tag på någon ljuskopp kan du leta efter flytande ljus. Flytande ljus är väldigt avkopplande att titta på och de ger vackra effekter på vattnet. Häll bara lite vatten i en skål eller vas. Lägg i en blomma eller ett blomblad. Placera ett flytande ljus eller en ljuskopp i vattnet. Tänd ljuset och beundra ditt vackra arrangemang.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *